Миколаївчанка презентувала демо-версію настільної гри власної розробки

13 лютого у Миколаєві презентували демо-версію нової настільної гри «Тропічний острів». Про це повідомляється на сторінці Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки у Фейсбук. Далі на на mykolayivchanka.

Подія відбулася за підтримки інформаційно-ресурсного центру міжнародного партнерства у вигляді практичної презентації. Ведучою події, що пройшла в бібліотеці, стала сама новаторка – миколаївчанка, психолог та арт-терапевт Зоя Кучерова.

У публікації розповідають, що трасформаційна настільна гра спрямована на розвиток комунікативних навичок: хоч кожен із гравців міг встановлювати свої правила, але їм необхідно було домовлятися у деяких питаннях між собою. Ігровий сюжет нелінійний та непередбачуваний, він залежить від виборів та рішень гравців.

«Тропічний острів» дозволяє оцінити свої рішення та шляхи їх вибору, навчитися відстоювати особисті межі та подивитися на себе збоку.

Після завершення гри ведуча проаналізувала комунікативні навички гравців і дала рекомендації щодо їх покращення.

У публікації наголошується, що захід із грою «Тропічний острів» – не останній. У бібліотеці пропонують стежити за майбутніми анонсами та приєднуватися до ігор.

.,.,.,.